Amdaris se extinde în Bulgaria. Compania britanică vrea să angajeze 1.000 de oameni în 3 ani, inclusiv în România

Amdaris se extinde în Bulgaria. Compania britanică vrea să angajeze 1.000 de oameni în 3 ani, inclusiv în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 30 mar 2022

Amdaris, companie britanică specializată în dezvoltarea și implementarea de servicii web, software și mobile, cu operațiuni și în România, a deschis primul său centru de dezvoltare din Bulgaria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Situat în Sofia, noul centru este cel de-al șaselea deschis până în prezent de companie. Amdaris mai are birouri în Marea Britanie, Republica Moldova (Chișinău), România (Timișoara), Emiratele Arabe Unite (Dubai) și Ucraina (Odesa).

Amdaris a fost înființată în 2009 la Bristol de Vlad Nanu, din Republica Moldova, și de antreprenorul britanic Andy Rogers.

Renault analizează un posibil transfer de proprietate pentru societatea sa mixtă din Rusia CITEȘTE ȘI Renault analizează un posibil transfer de proprietate pentru societatea sa mixtă din Rusia

Compania vrea să angajeze peste 50 de persoane la noul birou din Bulgaria până la finele anului.

În octombrie, Amdaris a anunțat planuri pentru deschiderea de noi centre de dezvoltare în Europa și extinderea prezenței în Republica Moldova și România, vizând crearea a 1.000 de noi locuri de muncă într-un orizont de trei ani.

Finanțarea expansiunii va fi asigurată de o investiție de 6 milioane de lire sterline atrasă de la fondul britanic BSG în 2019.

Amdaris România, fondată în 2012, a obținut afaceri de 13,26 milioane de lei în 2020, ultimul an pentru care sunt disponibile date la Ministerul Finanțelor, aproape duble comparativ cu anul precedent. Profitul net a crescut de patru ori, până la 741.469 lei.

Centrul din Timișoara a avut un număr mediu de 71 de angajați pe parcursul anului, în creștere de la 59 de angajați în 2019.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
amdaris
extindere
deschidere birou
amdaris bulgaria
amdaris timisoara
angajari