Audi investește 10,5 milioane de euro pentru extinderea unei fabrici din Ungaria

Audi investește 10,5 milioane de euro pentru extinderea unei fabrici din Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2021

Audi Ungaria își extinde fabrica din orașul Gyor, din nord-vestul țării, investind 3,80 miliarde de forinți (10,50 milioane de euro), a anunțat ministrul ungar al Afacerilor Externe și Comerțului, Peter Szijjarto, transmite MTI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul de la Budapesta sprijină investiția cu un grant de 1,20 miliarde de forinți, iar extinderea unității va permite păstrarea a 700 de locuri de muncă, a precizat Szijjarto, scrie Agerpres.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Szijjarto a lăudat cooperarea cu Audi pe segmentul protecției față de coronavirus, compania germană ajutând până acum la vaccinarea a aproximativ 3.000 de persoane. În viitorul apropiat, Audi Ungaria va sprijini vaccinarea unui număr similar de persoane.

Companiile auto din Germania sunt responsabile pentru 30% din producția industrială ungară și au 170.000 de angajați, a explicat ministrul Afacerilor Externe și Comerțului din Ungaria.

În timp ce toate companiile se concentrează pe electro-mobilitate, Ungaria speră să-și întărească rolul de lider "în noua eră a producerii de mașini". Fabrica Audi din Gyor produce motoare pentru vehicule electrice folosind tehnologii care sunt esențiale pentru redresarea economică, a subliniat oficialul ungar.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
ungaria