După McDonald's, și Coca Cola, Pepsi, Starbucks cedează în fața protestelor și închid în Rusia

După McDonald's, și Coca Cola, Pepsi, Starbucks cedează în fața protestelor și închid în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2022

Compania Coca-Cola a anunțat că își suspendă operațiunile în Rusia, o decizie similară fiind luată și de cei de la Pepsi, relatează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Inimile noastre sunt alături de oamenii care suferă efecte de neconceput ale acestor evenimente tragice din Ucraina”, se arată într-un comunicat al Coca-Cola, arată news.ro.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Compania de băuturi carbogazoase s-a confruntat cu o presiune tot mai mare de a se retrage din Rusia, #BoycottCocaCola fiind în tendințe pe Twitter în ultimele zile.

La câteva minute, și PepsiCo a anunțat că și-a suspendat vânzările, inclusiv de 7up și Mirinda. Dar va continua să vândă produse esențiale zilnice, cum ar fi laptele pentru bebeluși.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Și Starbucks a anunțat că toate cele 130 de cafenele care îi poartă numele în Rusia se vor închide și că va înceta să își livreze produsele în țară.

Anterior, tot pe fondul protestelor, și McDonald's a cedat și a anunțat că își închide temporar toate cele 850 de restaurante din Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina