Fostul proprietar al celei mai mari rafinării independente de petrol din Rusia a fost arestat

Fostul proprietar al celei mai mari rafinării independente de petrol din Rusia a fost arestat
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2019

Fostul proprietar al rafinăriei Antipinsky, cel mai mare producător independent de petrol din Rusia, încărcată de datorii, a fost arestat la Moscova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul New Stream a informat că șeful său, Dmitri Mazurov, a fost arestat sâmbătă de către Comisia de anchetă pe aeroportul Șeremetievo din Moscova, în momentul revenirii sale în Rusia, scrie Agerpres.

Cel mai bogat om de afaceri din Ungaria, apropiat al premierului Orban, semnează pentru preluarea unei divizii a Deutsche Telekom. Recent a cumpărat și teren în România CITEȘTE ȘI Cel mai bogat om de afaceri din Ungaria, apropiat al premierului Orban, semnează pentru preluarea unei divizii a Deutsche Telekom. Recent a cumpărat și teren în România

Conform comunicatului grupului care a deținut anterior rafinăria, Mazurov este suspect într-un caz de fraudă. New Stream nu a oferit informații suplimentare.

Luna trecută, SOCAR Energoresurs, o societate mixtă, formată din cel mai mare creditor al Rusiei, Sberbank, și un grup de investitori, a achiziționat o participație de 80% la rafinăria Antipinsky. Sberbank este principalul creditor al fabricii.

viewscnt
Afla mai multe despre
antipinsky
rusia
dmitri mazurov