Ministrul Culturii din Rusia susține că un serial precum Game of Thrones nu ar fi putea fi produs în această țară

Ministrul Culturii din Rusia susține că un serial precum Game of Thrones nu ar fi putea fi produs în această țară
scris 22 nov 2017

Ministrul Culturii din Rusia, Vladimir Medinsky, a declarat că un serial precum „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” nu ar putea fi produs în această țară, din motive culturale, deși show-ul este foarte popular în rândul spectatorilor ruși, informează hollywoodreporter.com.

Potrivit lui Vladimir Medinsky, cultura rusă face o distincție clară între „bine” și „rău”, scrie News.ro.

„Un rus nu ar putea face un show ca «Game of Thrones», pentru că noi trebuie să stabilim clar dacă personajele sunt bune sau rele. Însă, putem păstra această ambiguitate, de exemplu, cu privire la Prințul Vladimir (din secolele 10 – 11)” , a spus Vladimir Medinsky, potrivit agenției de presă Rosbalt.

Prințul Vladimir, care a convertit Rusia la creștinism, este un exemplu de o persoană „rea” care a devenit „bună” datorită convertirii, potrivit lui Medinsky.

Compania belgiană Mitiska deschide galeria comercială B1 Shopping. În vară, a preluat portofoliul de retail al Alpha Property Development, ajungând la active de peste 100 milioane euro în România CITEȘTE ȘI Compania belgiană Mitiska deschide galeria comercială B1 Shopping. În vară, a preluat portofoliul de retail al Alpha Property Development, ajungând la active de peste 100 milioane euro în România

Potrivit The Hollywood Reporter, Medinsky este cunoscut pentru viziunea sa potrivit căreia cultura rusă este superioară culturii pop occidentale. De exemplu, el s-a aflat în spatele unor demersuri de restricționare a unor filme străine și hollywoodiene în Rusia, Ministerul Culturii având puterea de a reprograma aceste pelicule dacă premierele lor coincid cu cele ale unor filme rusești importante.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheață și foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice și intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon și Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al șaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producție a postului HBO care a depășit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheață și foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluția firului narativ și decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câștigat și numeroase trofee importante, inclusiv premii Emmy.

Cel de-al optulea și ultimul sezon al serialului ar urma să aibă premiera în 2019. Actorul Liam Cunningham a dezvăluit recent că filmările pentru acesta vor continua aproape până în vara anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir medinsky
urzeala tronurilor
game of thrones