Polonia a semnat un acord cu SUA privind livrarea de gaze naturale pe termen lung

Polonia a semnat un acord cu SUA privind livrarea de gaze naturale pe termen lung
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2018

Compania poloneză de stat PGNiG a semnat joi un acord pe termen lung pentru a beneficia de livrări de gaze naturale lichefiate din SUA, în cadrul eforturilor autorităților poloneze de a nu mai depinde de livrările de gaze din Rusia, transmite AP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

PGNiG a semnat un acord pe 24 de ani cu furnizorul american Cheniere Marketing International. Contractul a fost semnat la Varșovia, în prezența secretarului american al Energiei, Rick Perry, și a președintelui Poloniei, Andrzej Duda, scrie Agerpres.

DNA acuză că Tăriceanu ar fi primit, când era premier, mită de aproape 800.000 de dolari de la o firmă austriacă CITEȘTE ȘI DNA acuză că Tăriceanu ar fi primit, când era premier, mită de aproape 800.000 de dolari de la o firmă austriacă

Valoarea acordului nu a fost dezvăluită, însă președintele Consiliului de Administrație de la PGNiG, Piotr Wozniak, a spus că prețul este cu 20-30% mai mic decât cel plătit în prezent de Polonia către "furnizorul din Est", referință la Rusia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pgnig
gaze naturale
sua