Val de arestări la Autoritatea de Supraveghere Financiară din Polonia

Val de arestări la Autoritatea de Supraveghere Financiară din Polonia
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2018

Procurorii anticorupție din Polonia i-au arestat joi pe șapte foști angajați ai Autorității de Supraveghere Financiară, inclusiv un fost președinte al Autorității, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numele suspecților nu au fost dezvăluite din motive legale. Însă la finele lunii noiembrie, un al fost președinte al Autorității de Supraveghere Financiară din Polonia (KNF), Marek Chrzanowski, a fost acuzat de corupție și a fost plasat în custodie pentru două luni, după ce un tribunal a emis un ordin temporar de detenție, scrie Agerpres.

Vânzările Dacia în Marea Britanie s-au dublat în noiembrie CITEȘTE ȘI Vânzările Dacia în Marea Britanie s-au dublat în noiembrie

După ultimul val de arestări, procuratura a dat publicității un comunicat de presă. "Dovezile arată că, între 2013 și 2014, cei arestați în legătură cu pozițiile lor la Autoritatea de Supraveghere Financiară au încercat să obțină câștiguri financiare în dauna fondului de garantare a depozitelor bancare și a deponenților", a informat procuratura, adăugând că acuzațiile vor fi făcute public la o dată ulterioară.

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
autoritatea de supraveghe financiara