Viktor Orban critică „elita” de la Bruxelles care „a pierdut contactul cu realitatea”

Viktor Orban critică „elita” de la Bruxelles care „a pierdut contactul cu realitatea”
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2019

Politicienii de la Bruxelles „trăiesc într-o bulă” și au creat un sistem care „a pierdut contactul cu realitatea”, a afirmat premierul ungar Viktor Orban, scrie Politico.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Politicienii de la Bruxelles trăiesc într-o bulă. Au creat o elită birocratică la Bruxelles, care a pierdut contactul cu realitatea”, a afirmat Orban pentru postul de radio de stat, conform Die Zeit, scrie News.ro.

S&P a retrogradat Carrefour după rezultatele sub așteptări din 2018 CITEȘTE ȘI S&P a retrogradat Carrefour după rezultatele sub așteptări din 2018

Comentariile lui Orban vin la câteva zile dup ce Partidul Popular European (PPE) a decis suspendarea partidului lui Orban – Fidesz – din gruparea de centru-dreapta în urma campaniei anti-UE derulate de guvernul ungar prin care a fost atacat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Orban a încurajat ascultătorii interviului de duminică să voteze cu Fidesz la alegerile europarlamentare și „să arate Bruxellesului că ce se întâmplă în Ungaria este ceea ce dorește poporul ungar”. Orban a precizat că deznodământul votului va determina dacă Fidesz va decide să rămână în PPE sau va căuta o nouă alianță, conform Reuters.

Premierul ungar a precizat: „Cei de la Bruxelles sunt nemulțumiți de noi pentru că la începutul campaniei electorale, am derulat o campanie de informare, care a expus complotul de la Bruxelles”.

„Nu ar trebui să renunțăm, nu ar trebui să ne fie frică, pentru că oponentul s-a plâns și ne-a atacat cu indignarea cuiva căruia i-a fost expusă agenda”, a afirmat Orban.

viewscnt
Afla mai multe despre
viktor orban
bruxellers