VIDEO PROFIT LIVE Alexandru Radu, CFO Clapart: Vrem să atragem o rundă de finanțare de 10 milioane de euro de la fanii vedetelor și comunitățile cripto internaționale

VIDEO PROFIT LIVE Alexandru Radu, CFO Clapart: Vrem să atragem o rundă de finanțare de 10 milioane de euro de la fanii vedetelor și comunitățile cripto internaționale
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2022

Platforma Clapart, care conectează artiștii cu fanii acestora, se pregătește pentru ridicarea celei de-a doua runde de finanțare în vara acestui an și plănuiește deja extinderea în afara granițelor țării. 

La începutul anului, platforma a mai obținut o rundă de finanțare de la investitori privați. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Proiectul e gata de o a doua rundă de finanțare. Tehnologia e pusă la punct și acum lucrăm la partea de aplicație prin care creatorii vor putea să facă fundraising, un fel de crowdfunding de la fanii lor. Vom fi gata cu produsul în toamnă. Deja avem peste 200 de artiști din România listați pe platformă” a spus, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Alexandru Paul Radu, CFO Clapart, adăugând că în platformă se regăsesc deja artiști precum Smiley, Connect-R, Ștefania, naistul și compozitorul român Gheorghe Zamfir, și chiar gimnasta Cătălina Ponor. 

„Ambiția noastră este să nu fie doar un fenomen românesc. Noi vrem să scalăm regional și internațional”, mai spune acesta.

Platforma are și propria monedă virtuală, care momentan nu este tranzacționată pe niciun exchange de profil. 

PROFIT NEWS TV Radu Magdin, analist politic: Există un grad foarte mare de rezistență asumată a Kremlinului la orice fel de pachet de sancțiuni. Rusia și-a făcut provizii CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Radu Magdin, analist politic: Există un grad foarte mare de rezistență asumată a Kremlinului la orice fel de pachet de sancțiuni. Rusia și-a făcut provizii

„Nu suntem condiționați ca și business de partea cripto. Monedele care s-au prăbușit săptămâna trecută erau în trading. Moneda noastră nu este tranzacționat pe niciun exchange, astfel că noi nu am suferit nicio prăbușire”, precizează Alexandru Radu.

Prăbușirea pieței cripto, continuă el, reprezintă însă o oportunitate pentru investitorii tradiționali de fiat (n.red. bani cash), să achiziționeze acum monede virtuale mai ieftine.  

„Acum este un moment bun pentru investitorii tradiționali de a se educa și a face cumpărături în sectorul acesta, pentru că există o oportunitate foarte interesantă în corecția care s-a întâmplat. Nu suntem îngrijorați sau bulversați de ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. 

Chiar credem că o să mai urmeze asemenea corecții și că ele sunt necesare. Au existat niște excese în universul ăsta, și anume un număr prea mare de monede care nu au niciun fel de acoperire reală într-o activitate economică”, afirmă CFO-ul Clapart. 

PROFIT NEWS TV Ministrul Agriculturii, despre interzicerea subvențiilor APIA pentru animale: Este o știre falsă. Noi, din contră, în planul național strategic viitor vom continua să stimulăm fermierii mici CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Ministrul Agriculturii, despre interzicerea subvențiilor APIA pentru animale: Este o știre falsă. Noi, din contră, în planul național strategic viitor vom continua să stimulăm fermierii mici

În vară, platforma vrea să atragă cea de-a doua rundă de finanțare pentru continuarea dezvoltării produsului și a extinderii acestuia atât pe plan local, cât și în afara granițelor țării. 

„Vrem să atragem o rundă de finanțare de 10 milioane de euro de la fanii vedetelor noastre în primul rând și de la comunitățile cripto internaționale”, mai spune acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
clapart
alexandru radu
platforma artisti
prabusire criptomonede