Represalii din partea Chinei după ce Lionel Messi nu a jucat într-un amical disputat în Hong Kong

Represalii din partea Chinei după ce Lionel Messi nu a jucat într-un amical disputat în Hong Kong
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2024

Lionel Messi a rămas pe banca de rezerve în timpul meciului amical dintre Inter Miami și Hong Kong All-Stars (pe 4 februarie), iar China a anunțat acum că nu va mai găzdui două partide ale naționalei Argentinei, scrie AFP, preluată de Hotnews.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Starul a invocat ca motiv o accidentare. Spectatorii, care plătiseră până la 4.800 de dolari HK (570 de euro), și-au exprimat nemulțumirea față de absența jucătorului, dar mai ales față de atitudinea acestuia, întrucât nu s-a adresat publicului pentru a-și cere scuze.

UE lansează o alianță industrială pentru mini-reactoare nucleare CITEȘTE ȘI UE lansează o alianță industrială pentru mini-reactoare nucleare

Lionel Messi și David Beckham, coproprietarul lui Inter Miami, au fost huiduiți pe stadionul din Hong Kong unde a avut loc meciul.

Vineri, compania care a organizat meciul, Tatler Asia, a promis spectatorilor o rambursare de 50%: „Accidentările fac parte din joc și înțelegem acest lucru. Cu toate acestea, am fost întristați de faptul că jucătorii nu au arătat suficient respect față de fanii prezenți”.

Controversa a izbucnit din nou miercuri, când Messi a jucat 30 de minute dintr-un meci amical în Japonia, unde mai multe fotografii îl arată zâmbind, în timp ce la Hong Kong părea să fie foarte serios.

viewscnt
Afla mai multe despre
lionel messi
lionel messi hong kong
lionel messi china