Cioloș, despre Constantin Stroe: Un profesionist dedicat fabricii Dacia de la începutul carierei până în ultima zi de viață

Cioloș, despre Constantin Stroe: Un profesionist dedicat fabricii Dacia de la începutul carierei până în ultima zi de viață
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 18 dec 2016

Premierul Dacian Cioloș afirmă că fostul director general al producătorului auto Dacia, Constantin Stroe, care a încetat din viață sâmbătă, a fost un profesionist dedicat fabricii de automobile de la Mioveni de la începutul carierei până în ultima zi de viață, potrivit News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cioloș menționează pe pagina sa de Facebook că cei 48 de ani în care Constantin Stroe s-a pus în slujba Dacia sunt o lecție de fidelitate față de marcă și arată un profund sentiment al responsabilității față de oamenii uzinei din Mioveni.

”Când fabrica de automobile Dacia trecea prin momente grele a luptat pentru privatizarea acesteia pentru că a crezut în viitorul automobilului românesc. Și datorită viziunii sale, Dacia este azi una dintre cele mai vândute și respectate mărci auto din Europa și o carte de vizită a României. Dumnezeu să-l ierte!”, mai scrie premierul.

Constantin Stroe, președinte al Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) și fost director general al producătorului auto Dacia, a decedat sâmbătă dimineață la spitalul Bagdasar Arseni, unde era internat din 28 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
constantin stroe
dacia
ciolos