Proiect de majorare a valorii nominale maxime a tichetului de masă la 20 de lei, depus la Parlament

Proiect de majorare a valorii nominale maxime a tichetului de masă la 20 de lei, depus la Parlament
scris 11 apr 2019

O propunere legislativă privind majorarea valorii nominale maxime a tichetului de masă de la 15 la 20 de lei a fost depusă la Parlament de mai mulți deputați PSD.

Proiectul modifică Legea nr.165/2018 în sensul actualizării valorii nominale a tichetului de masă la 20 de lei, scrie Agerpres.

Perioada de liniște pentru firme ia sfârșit. Antifrauda trece din 1 mai la amenzi și oprește activitatea firmelor care nu au noile case de marcat CITEȘTE ȘI Perioada de liniște pentru firme ia sfârșit. Antifrauda trece din 1 mai la amenzi și oprește activitatea firmelor care nu au noile case de marcat

"Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăși suma de 20 de lei la data aplicării prevederilor acestei legi. Prevederile legii intră în vigoare în data de 1 a lunii următoare celei în care legea se publică în Monitorul Oficial", prevede textul inițiativei legislative semnate de deputații PSD Valeriu Steriu, Liviu-Ioan Balint, Dumitru Gherman, Violeta Răduș și Ioan Terea.

Conform inițiatorilor, "valoarea actuală nominală a unui tichet de masă este de 15,18 lei (înainte de impozitare) și nu este suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz, în condițiile în care valoarea medie a unei mese de prânz este de 21,40 lei".

viewscnt
Afla mai multe despre
tichete de masa
valoare tichete de masa
psd