Serviciile prin portalul ANAF indisponibile pe 21-22 noiembrie, din cauza unor operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații

Serviciile prin portalul ANAF indisponibile pe 21-22 noiembrie, din cauza unor operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 19 nov 2020

 Serviciilor electronice furnizate prin intermediul portalului www.anaf.ro nu vor fi disponibile în perioada 21 – 22 noiembrie, din cauza unor operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații SAN (Storage Area Network) de către Centrul Național de Informații Financiare (CNIF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Intervențiile specialiștilor CNIF asupra rețelei informatice vor începe la ora 9.00, în data de sâmbătă, 21 noiembrie, și vor continua până la ora 9.00 a următoarei zile, a informat ANAF.

Ne cerem scuze anticipat pentru inconvenientele create și vă asigurăm că întreprindem toate demersurile necesare pentru finalizarea acestei operațiuni înainte de ora planificată.

Pandemia a determinat accelerarea digitalizării la nivel guvernamental,  ANAF fiind o instituție cheie în ceea ce privește serviciile electronice oferite contribuabililor.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
portal anaf
cnif
modernizare