Grupul canadian Holand Automotive, care a cumpărat dealerul Ferrari din România, lansat de fostul ministru Bazac, a semnat o nouă tranzacție în domeniul auto de pe piața locală, preluând acum și reprezentanța Aston Martin din București, deținută de același proprietar, prin grupul Forza Rossa, relevă datele analizate de Profit.ro.
Fondul american de investiții Cerberus Capital Management și partenerul său regional Revetas Capital sunt deschiși spre ideea vânzării complexului hotelier Radisson din București, însă o tranzacție de peste 200 de milioane de euro, cum se prefigurează a fi aceasta, poate constitui o problemă, deoarece piața imobiliară din România e prea fragilă pentru tranzacții de o asemenea anvergură, spun pentru Profit.ro mai multe surse din piața imobiliară.
Retailerul suedez de modă H&M va utiliza inteligența artificială pentru a crea „gemeni” digitali a 30 de modele, conform BBC.
Prima din cele 96 de grinzi ale viaductului de la Boița este transportată acum în șantierul secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu - Pitești.
Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), conduși de Cristian Popescu-Piedone, au aplicat amenzi de peste 160.000 de lei în urma unor controale declanșate la firme din Gara de Nord, din București.
Retailerul suedez H&M a înregistrat, în primul trimestru,un profit sub așteptări, afectat de întărirea coroanei suedeze și de o reducere mai mare a prețului hainelor sale.
Construcții Erbașu accelerează la lucrarea de finalizare a unui tronson din Autostrada Transilvania, abandonat de compania americană Bechtel - pe fondul unor plăți neachitate de statul român - și rămas ca și neatins 12 ani.
Antreprenorul Marius Vlad și familia Iacob, care coordonează doi dintre cei mai mari dezvoltatori de locuințe din Popești – Leordeni, s-au asociat pentru dezvoltarea unui proiect de anvergură chiar lângă pasarela pietonală Popești-Leordeni de peste drum de platforma industrială IMGB, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.
Compania va investi banii împrumutați în extinderea, consolidarea și digitalizarea rețelei, pentru a facilita conectivitatea prosumatorilor și a surselor de energie regenerabilă, precum și pentru a reduce frecvența și durata întreruperilor de electricitate.
Din 2027, odată cu începerea producției de gaz din proiectul Neptun Deep, România are potențialul de a deveni principalul producător de gaze naturale din Uniunea Europeană.