Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Miruna Gheordunescu, Partener Global Mirex

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Miruna Gheordunescu, Partener Global Mirex
scris 31 iul 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă cărți și articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Cărți și articole citite în ultima perioadă de Miruna Gheordunescu, Partener Global Mirex

Made in Italy» export keeps accelerating: 4% growth in the next four years, up to €490 billion'' - link (businesseviaitaly-com)

(Cifre clare care certifică ideea că Luxul italian este timeless)

"Amazon to Buy Whole Foods for $13.4 Billion" - link (nytimes.com)

(Tranzacțiile memorabile, care schimbă cu adevărat industriile și modul nostru de viață, nu se întâmplă in fiecare zi. Noi avem norocul să fim martorii acesteia)

"Advertising Is Dead; Long Live Advertising" - link (time.com)

(Ce pot face pentru clienți este o întrebare pe care mi-o pun tot timpul, astfel că volumul lui Essex este o lectură bine venită)

"Elisa Steele on Trusting Your Instincts" - link (nytimes.com)

(În spatele fiecărui business de succes, stă o femeie puternică. Elisa Steele vorbește cu naturalețe despre familie, instincte și empatie. Must read!)

"Move Over, Bitcoin. Ether Is the Digital Currency of the Moment" - link (nytimes.com)

(Va câștiga Bitcoin lupta cu nou venitul Ether? Competiția este la fel de acerbă ca în lumea reală)

Miruna Gheordunescu este fondator și partener Global Mirex, o companie fondată împreună cu Razvan Costache, tineri antreprenori români. La doar 34 de ani, are o vastă experiență în afaceri, cu mai multe activități antreprenoriale în diferite sectoare, atât în România, cât și în Italia.

Compania este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de branduri italiene premium, precum Antica Gelateria del Corso, Miscela d’Oro, Arthemia, Olio Basso sau Toschi.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor