Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Cătălin Melinte, fondator Cutia cu poze

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Cătălin Melinte, fondator Cutia cu poze
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Articole de presă citite în ultima perioadă de Cătălin Melinte, fondator Cutia cu poze

"20 Reasons to Start Your Own Business" - link (entrepreneur.com)

(Un articol despre antreprenoriat, care vorbește despre motivele pentru care e bine să începi un business. Atunci când construiești ceva de succes, sentimentul este minunat. Am avut o viziune pe care am pus-o în practică și, de multe ori, privesc imaginea de ansamblu și imi spun - “Eu am făcut asta”)

"10 Reasons Why You Should Start Your Own Business" - link (huffingtonpost.com)

(Pentru a începe propriul tău business este nevoie de curaj, viziune și putere de decizie. Înveți să iei decizii independente și devii mai hotărât pe măsură ce crești. Vei avea încredere în propriile puteri și în instinctul tău)

"Should YOU Start A Photo Booth Rental Business?"' - link (photoboothtraining.com)

(Este un site cu multe resurse pentru a te ghida în primii pași pe care îi faci în acest business. Atunci când am început, în România nu existau modele de cabine foto și nu știam cum să fac oferta de prețuri, cum vor reacționa oamenii, la ce să mă aștept de la piața șamd. Multe dintre sfaturile prezentate pe acest site sunt valabile și astăzi, având o piață în creștere)

"About Chase" - link (chasejarvis.com)

(Este un artist-afacerit pe care îl urmăresc constant. A reusit să îmbine foarte eficient și motivant - fotografia cu business-ul. Nu uită niciodată că fotografia este artă și trebuie tratată ca atare, dar te învață și cum să îți vinzi serviciile și să menții calitatea ridicată a serviciilor pe care le oferi)

Cătălin Melinte este fondator Cutia cu poze,  printre primele 3 companii de profil din țară și printre principali jucători pe piața fotografiei de evenimente.

Pornind de la fotografie ca pasiune, Cătălin a transformat-o într-un business. De la 1.500lei /săptămână proveniți din poze în club, printate într-un colț al locației cu o imprimantă de apartament, a ajuns, cu ajutorul informațiilor și al viziunii de business, să creeze o afacere, bazată pe fotografie de eveniment, dar cu o cifră anuală de afaceri de peste 100.000 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor