Producătorul de vin Domeniile Averești, deținut de Constantin Duluțe, are un nou Country Manager, fost la Vector Watch și PayU

Producătorul de vin Domeniile Averești, deținut de Constantin Duluțe, are un nou Country Manager, fost la Vector Watch și PayU

Rareș Florea

scris 10 oct 2019

Producătorul de vin Domeniile Averești, deținut de antreprenorul Constantin Duluțe, și-a extins echipa de management prin numirea lui Rareș Florea în funcția de Country Manager.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Cu o experiență profesională de 13 ani în industria de servicii financiare, retail, și comerț online, Rareș Florea va superviza strategia comercială a Domeniilor Averești în România și va coordona totodată procesul de expansiune și în alte țări din Europa sau Asia.

Ministerul Agriculturii vrea să le dea fermierilor 60 milioane euro în 2020 pentru programul privind cultivarea roșiilor CITEȘTE ȘI Ministerul Agriculturii vrea să le dea fermierilor 60 milioane euro în 2020 pentru programul privind cultivarea roșiilor

Absolvent al Universității București, Facultatea de Administrație Publică, Rareș a intrat în contact cu mediul de afaceri internațional de la primul loc de muncă, gestionând, pentru echipele din care a făcut parte, relația comercială cu parteneri strategici din România și Europa Centrală și de Vest. Și-a consolidat ascensiunea profesională ocupând poziții cheie în cadrul mai multor companii de top precum Eurobank EFG (Bancpost), Groupon, PayU (Naspers Group), Vector Watch supervizând relația de business cu echipe locale și internaționale. În 2017, odată cu achiziția Vector Watch de către compania americană Fitbit, Rareș a ocupat poziția de Regional Country Manager CEE, fiind  responsabil cu performanța si strategia comercială a companiei în 19 țări din Europa Centrală și de Est.

Cu o tradiție ce datează din anii 1874, Domeniile Averești a intrat pe piața de larg consum în 2010, în urma investițiilor de modernizare și extindere ale actualului proprietar, Constantin Duluțe. Portofoliul producătorului din zona Huși numără peste 20 de vinuri din soiuri românești și internaționale.

Omul de afaceri Constantin Duluțe a fost implicat anul trecut în una dintre cele mai mari tranzacții din agricultura românească, când a vândut Agricost, cel mai mare producător agricol local, către fondul de investiții Al Dahra Holding. Acesta a cumpărat recent terenul fostei fabrici Nicolina din Iași și analizează posibilitatea lansării unui proiect imobiliar de anvergură.

viewscnt
Afla mai multe despre
domeniile averești
constantin duluțe
rareș florea