A fost emisă autorizația de construire pentru drumul expres Galați-Brăila

A fost emisă autorizația de construire pentru drumul expres Galați-Brăila
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2021

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, anunță că a fost emisă autorizația de construire pentru drumul expres Galați-Brăila, de circa 11 kilometri, cu câte două benzi pe sens.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, acest drum va fi o alternativă modernă de transport între Galați și Brăila, inclusiv pentru traficul greu, care va asigura conectarea rapidă cu podul suspendat peste Dunăre, scrie News.ro.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

În Galați, drumul expres va începe în zona localității Movileni. În cadrul acestei investiții, de-a lungul traseului vor fi realizate trei poduri, două viaducte și un pasaj.

"Firma care a câștigat licitația a început deja partea de decopertare, iar valoarea acestei importante investiții este de peste 440 de milioane de lei (TVA inclus). De asemenea, am convenit cu ministrul Transporturilor realizarea unei conexiuni rutiere între acest drum expres și viitoarea Centură Mare a Galațiului", a transmis președintele CJ  Galați, Costel Fotea.

viewscnt
Afla mai multe despre
galați-brăila
drum