Aglomerație la ieșirea din țară prin Vama Nădlac II, unde se așteaptă până la două ore și jumătate pentru control

Aglomerație la ieșirea din țară prin Vama Nădlac II, unde se așteaptă până la două ore și jumătate pentru control
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2018

Punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt foarte aglomerate, duminică după-amiază, când la Nădlac II se aștepta până la două ore și jumătate pentru controlul documentelor de călătorie, fiind cel mai tranzitat punct. Coloanele de autoturisme formate pe autostrada pan-europeană au ajuns la câțiva kilometri, însă timpi mari de așteptare se înregistrau și la Nădlac I, Urziceni și Petea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mii de autoturisme au format coloane la ieșirea din țară prin vămile din vestul țării, iar șoferii spun că la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II se așteaptă până la două ore și jumătate pentru controlul documentelor, potrivit News.ro.

”Sunt formate coloane pe mai multe benzi, am stat aproape două ore și jumătate până am trecut de vamă”, a spus un bărbat din Arad care se deplasa la Mako, în Ungaria.

Aplicația online de pe site-ul Poliției de Frontieră arată, însă, timpi de așteptare mai mici în acest punct, de aproximativ 90 de minute.

Oficial: Realizarea drumului expres Craiova-Pitești va întârzia și mai mult. Licitațiile pentru loturile 3 și 4 vor fi anulate și reluate CITEȘTE ȘI Oficial: Realizarea drumului expres Craiova-Pitești va întârzia și mai mult. Licitațiile pentru loturile 3 și 4 vor fi anulate și reluate

La Nădlac II, controlul documentelor se face pe șase artere de ieșire din țară.

Conform aplicației Poliției de Frontieră, la Nădlac I, pe DN7, se așteaptă pentru ieșirea din țară în jur de 30 de minute, iar controlul se face pe două artere.

Aglomerație este și în punctele Urziceni și Petea, din Satu Mare, unde pentru controlul de pe ieșire se așteaptă aproximativ o oră.

Pe sensul de intrare în România, doar la Nădlac II se înregistrau timpi mai mari de așteptare, respectiv de 30 - 45 de minute.

Polițiștii de frontieră spun valorile de trafic crescute de la granița cu Ungaria reprezintă în special tranzitul turiștilor care pleacă în vacanțe în străinătate.

viewscnt
Afla mai multe despre
trafic
aglomeratie
vama
nadlac
iesire