Alaska Airlines a început inspecțiile preliminare la unele dintre aeronavele sale Boeing 737-9 MAX

Alaska Airlines a început inspecțiile preliminare la unele dintre aeronavele sale Boeing 737-9 MAX
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2024

Alaska Airlines a început inspecțiile preliminare la unele dintre aeronavele sale Boeing 737-9 MAX, ÎN timpul weekendului, compania precizând că până la 20 de avioane ar putea fi supuse controalelor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Transportatorul a mai spus că va iniția și va îmbunătăți propriile niveluri de control al calității privind producția avionului și a inițiat o revizuire a sistemelor de control și calitate a producției Boeing, inclusiv supravegherea furnizorilor de producție ai Boeing, scrie News.ro.

Ginerele premierului Viktor Orban semnează cea mai mare tranzacție imobiliară înregistrată vreodată în Serbia și în Europa de Sud-Est CITEȘTE ȘI Ginerele premierului Viktor Orban semnează cea mai mare tranzacție imobiliară înregistrată vreodată în Serbia și în Europa de Sud-Est

Alaska Airlines a declarat că s-a angajat într-o conversație sinceră cu CEO-ul și echipa de conducere a Boeing, la începutul săptămânii trecute, pentru a discuta planurile lor de îmbunătățire a calității, pentru a asigura livrarea avioanelor de cea mai înaltă calitate în afara liniei de producție, pentru Alaska.

Compania aeriană a spus că Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA) va solicita mai multe date de la Boeing înainte de a aproba inspecțiile propuse de producătorul companiei aeriene și instrucțiunile de întreținere utilizate pentru a efectua inspecțiile finale, pentru a readuce în siguranță 737-9 MAX în funcțiune.

FAA a prelungit vineri blocarea la sol a avioanelor Boeing 737 MAX 9, pentru noi verificări de siguranță, și a anunțat că va înăspri supravegherea Boeing după ce un panou de ușa al cabinei pasagerilor unui avion nou s-a rupt în timpul zborului.

Sub o supraveghere mai strictă, autoritatea de reglementare va audita linia de producție și furnizorii Boeing 737 MAX 9 și va lua în considerare ca o entitate independentă să preia de la Boeing anumite aspecte ale certificării siguranței aeronavelor noi, pe care FAA le-a atribuit anterior producătorului de avioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
alaska airlines
boeing 737-9 max