ANUNȚ Când începe Programul Rabla Local

ANUNȚ Când începe Programul Rabla Local
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2023

Administrația Fondului pentru Mediu anunță deschiderea sesiunii de finanțare a programului privind privind casarea autovehiculelor uzate pentru solicitanții unități administrativ-teritoriale, începând din 21 aprilie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit AFM, unitățile administrativ-teritoriale pot depune cererile de finanțare și documentația aferentă prin intermediul aplicației informatice, puse la dispoziție de AFM, în perioada 21 aprilie, ora: 10.00 - 28 aprilie, ora: 23.59, scrie News.ro.

Ministrul Transporturilor: Anul acesta vor fi minimum 100 de kilometri de autostradă sau drum expres. Anul viitor vor fi mai mulți pentru că în 2024 și 2025 se vor termina foarte multe contracte CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor: Anul acesta vor fi minimum 100 de kilometri de autostradă sau drum expres. Anul viitor vor fi mai mulți pentru că în 2024 și 2025 se vor termina foarte multe contracte

Conturile create și utilizate pentru înscrierea în cadrul programelor derulate de AFM rămân valabile și pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanțare în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate.

Conform sursei citate, după încheierea contractelor de delegare încheiate de Administrația Fondului pentru Mediu cu unitățile administrativ-teritoriale și publicarea pe site-ul www.afm.ro a listei cu UAT-urile care au încheiat contracte de delegare, AFM va publica anunțul de deschidere a sesiunii de înscriere pentru solicitanții persoane fizice și sumele alocate.

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla local
masini