Audi România a lansat precomenzile pentru modelul A8. De la ce preț poate fi cumpărată mașina

Audi România a lansat precomenzile pentru modelul A8. De la ce preț poate fi cumpărată mașina
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 31 oct 2017

Vârful de gamă al Audi, modelul A8, lansat în premieră anul acesta la Barcelona, poate fi comandat, în acest moment, de la dealerii din România, cu două variante de motorizare și un preț ce începe de la 91.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Audi A8 poate fo considerat în acest moment unul dintre cele mai avansate automobile din punct de vedere al tehnologii regăsite la bord, dar și din punct de vedere al confortului. Concurent direct cu la fel de sofisticatele și celebrele BMW Serie 7 și Mercedes-Benz S Class, are avantajul de a oferi cumpărătorilor cele mai noi inovații la nivelul siguranței și confortului, inclusiv tehnologiile de asistență ce apropie vehiculul de conceptul de automobil autonom.

Dacă Serie 7 a fost lansat în 2015, având o diferență de doar 2 ani la capitolul tehnologii, S Class de la Mercedes a fost lansat tocmai în 2013, un face-lift care să actualizeze cel puțin parțial modelul fiind așteptat anul viitor.

FOTO A doua generație Audi A7 Sportback aduce 39 de sisteme de asistare și exclusiv motoare mild hybrid CITEȘTE ȘI FOTO A doua generație Audi A7 Sportback aduce 39 de sisteme de asistare și exclusiv motoare mild hybrid

Versiunile de motorizare cu care noul Audi A8 vine în România sunt cunoscute, bazate pe arhitectura V6, respectiv  3.0 Tdi, de 286 CP, 600 Nm, și 3.0 TFSI, de 340 CP, 500 Nm. Ambele au fost dezvoltate și transformate în sisteme mild-hybrid, de 48 volți, care permite atât plecare cu motor electric cât și o recuperare mai bună a energiei la frânare, în comparație cu hibridele vechi, de 12v.

Audi A8 este primul model al mărcii care va purta noul sistem de denumiri inscripționat pe partea din spate. Acesta nu va mai face referire la cilindree, ci la coduri numerice specifice unei plaje de kilowați.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
a8