Audi se asociază cu Nvidia în domeniul automobilelor autonome

Audi se asociază cu Nvidia în domeniul automobilelor autonome
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 ian 2017

Audi se asociază cu Nvidia pentru producția de automobile autonome, urmând exemplul altor producători auto și companii de tehnologie, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Divizia producătoare de automobile de lux a grupului Volkswagen a anunțat miercuri că a încheiat un parteneriat cu producătorul de cipuri Nvidia, pentru dezvoltarea unui vehicul integral autonom până în 2020, scrie News.ro.

Anunțul a venit în ajunul deschiderii salonului de tehnologie CES 2017 de la Los Angeles, plin de producători auto și fornizori de componente auto veniți să își prezinte eforturile de a crea vehicule care se conduc singure.

VIDEO Mercury - ultimul telefon produs de BlackBerry înainte de a renunța la producție CITEȘTE ȘI VIDEO Mercury - ultimul telefon produs de BlackBerry înainte de a renunța la producție

Parteneriatul Audi-Nvidia este o extindere a eforturilor celor două companii de a introduce un sistem semiautonom pe modelul Audi A8, în acest an, numit pilot pentru aglomerație (traffic jam pilot), care va permite unui șofer să cedeze controlul vehiculului la viteze de până la 35 de mile pe oră, în anumite condiții. Sistemul folosește tehnologia hardware și software a Nvidia.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
nvidia