Audi și VW anunță creșterea bonusurilor și extinderea perioadei pentru schimbarea unui diesel vechi cu o mașină nouă

Audi și VW anunță creșterea bonusurilor și extinderea perioadei pentru schimbarea unui diesel vechi cu o mașină nouă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 dec 2017

Două din mărcile VW Group, Audi și VW, au anunțat că extind programul de bonusuri pentru înlocuirea unei mașini vechi cu una nouă (trade-in) și au mărit sumele acordate pentru un schimb.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Volkwagen a anunțat că bonusurile acordate pentru înlocuirea unui diesel vechi cu un automobil mai puțin poluant vor fi acordate în continuare, programul fiind extins datorită succesului său. Până acum au fost acordate reduceri la achiziție pentru aproximativ 70.000 de mașini noi, care au înlocuit dieseluri Euro 1 până la Euro 4. Aproximativ 8 procente din aceste mașini au fost electrice, astfel că uzina din Dresda unde se produce e-Golf a avut nevoie de introducerea unui nou schimb, pentru a crește cadența de producție de la 35 la 70 de vehicule pe zi, până în martie 2018.

UPS a rezervat 125 de camioane Tesla Semi, cea mai mare precomandă de până acum, pentru care ar putea plăti până la 25 milioane dolari CITEȘTE ȘI UPS a rezervat 125 de camioane Tesla Semi, cea mai mare precomandă de până acum, pentru care ar putea plăti până la 25 milioane dolari

Bonusurile acordate de VW pot fi cumulate cu cele acordate de statul german, astfel că se poate ajunge la o reducere a prețului cu până la 13.000  de euro (Passat GTE2)

De la 1 ianuarie 2018, bonusurile acordate de marca VW vor fi situate între 2.000 de euro, pentru un Up! și 10.000 de euro, pentru un Tiguan.

La rândul său, Audi a anunțat că extinde programul de bonusuri și crește sumele acordate, pentru un schimb cu un vehicul ecologic, inclusiv un hibrid plug-in sau un g-tron (alimentat cu gaze naturale). Extinderea programului se face până la 31 martei 2018, iar sumele încep de la 3.000 de euro și ajung la 10.000 de euro, în funcție de modelul cumpărat, la schimb cu un diesel vechi, Euro 1 până la Euro 4.

Sumele anunțate sunt valabile pentru rețeaua de dealeri din Germania. 

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
vw
trade-in
masini electrice