Ciolacu: Deblocăm și Rabla. Nu sunt de acord să mai dăm 10.000 euro să-ți iei o mașină electrică de 200.000 de dolari sau euro / Prefer la programul Rabla să mergem pe mașinile produse în România

Ciolacu: Deblocăm și Rabla. Nu sunt de acord să mai dăm 10.000 euro să-ți iei o mașină electrică de 200.000 de dolari sau euro / Prefer la programul Rabla să mergem pe mașinile produse în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2024

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la Mioveni, după ce a vizitat uzina Dacia, că nu este de acord să mai dăm 10.000 euro să-ți iei o mașină electrică de 200.000 de dolari sau euro și că preferă la programul Rabla să mergem pe mașinile produse în România.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

”Deblocăm și Rabla. Nu sunt de acord să mai dăm 10.000 euro să-ți iei o mașină electrică de 200.000 de dolari sau euro. Credeți-mă, prefer la programul Rabla să mergem pe mașinile produse în România, prioritate au, normal, cele pe criteriu verde. Cred că în acest moment intrăm într-o normalitate, a spus premierul, citat de news.ro.

Tesla a vândut un singur vehicul electric în Coreea de Sud CITEȘTE ȘI Tesla a vândut un singur vehicul electric în Coreea de Sud

Șeful Executivului a arătat că prima sa mașină a fost o Dacie.

”A fost prima mașină și îi povesteam domnului CEO pe Europa cum am stat două zile în Pitești ca să cumpăr mașina Dacia, că trebuia să stai la o coadă și cum întotdeauna exista un intermediar care îți spunea, te întreba cu nonșalanță dacă vrei bord de CN sau ce culoare vrei. Tu, îi spuneai: cum? vreau și bord de CN. Bineînțeles că după două zile de așteptări, că trebuia să stai să și plătești hotel și pierdeai bani, de fapt, cumpărai ce îți dădea. Dar așa am cumpărat eu prima Dacie, fără bord de CN”, a povestit premierul.

viewscnt
Afla mai multe despre
autovehicul
electric
flota
transport
camion