CNAIR lansează reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă

CNAIR lansează reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă
scris 15 sep 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitație de 116 milioane lei (24,3 milioane euro), fără TVA, pentru reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă, situate pe Autostrada A2, potrivit unui anunț publicat pe platfoma SICAP.

Licitația vizează ”realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, lângă Fetești, situat pe Autostrada A2, la km 149+680 (Lot 1) si realizarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600 (Lot 2)”, se arată în anunț, conform news.ro.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală, pentru fiecare din exercițiile financiare aferente anilor 2016, 2017 si 2018, a fost de minimum 22 milioane lei pentru lotul 1 și 19 milioane lei pentru lotul 2.

INFOGRAFIC: Programul Rabla împinge piața electro-IT. Televizoarele urcă vânzările, aparatele foto și imprimantele - scăderi masive CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC: Programul Rabla împinge piața electro-IT. Televizoarele urcă vânzările, aparatele foto și imprimantele - scăderi masive

Pentru fiecare lot in parte, ofertantul trebuie să demonstreze că a finalizat, în ultimii 5 ani, lucrări de infrastructură în valoare cumulată de minimum 55 milioane lei pentru lotul 1 și 46 milioane lei pentru lotul 2.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
fetesti
cernavoda
pod