CNAIR menține luni în nouă județe restricții de circulație pentru camioanele de peste 7,5 tone, din cauza caniculei

CNAIR menține luni în nouă județe restricții de circulație pentru camioanele de peste 7,5 tone, din cauza caniculei
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) menține luni restricții de circulație pentru camioanele de peste 7,5 tone, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pe drumurile naționale și autostrăzile din nouă județe, măsură fiind luată din cauza caniculei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi care tranzitează teritoriul României vor fi menținute restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone, în următoarele județe: Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, București, Călărași, Tulcea, Constanța”, a anunțat compania, precizând că pentru celelalte județe, restricțiile de tonaj se ridică.

În intervalul orar 20:00 – 12:00 nu sunt instituite restricții de tonaj în afara celor prevăzute de legislația în vigoare, a menționat compania.

Fac excepție de la aceste restricții autovehiculele destinate transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii și de produse perisabile de origine animală și vegetală, care participă la intervenții în caz de forță majoră, scrie News.ro.

Metrorex va închide în perioada 12 -15 august stația de metrou Berceni pentru modernizarea instalațiilor de taxare CITEȘTE ȘI Metrorex va închide în perioada 12 -15 august stația de metrou Berceni pentru modernizarea instalațiilor de taxare

Totodată, nu se supun restricțiilor autovehiculele destinate transporturilor funerare, transporturilor poștale, transporturilor de echipamente de prim ajutor, pentru distribuire de carburanți, transporturilor de mărfuri sub temperatura controlată, pentru tractări vehicule avariate, pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate, transporturi cu vehicule specializate destinate salubrizării, transporturi apă îmbuteliată, transporturi produse provenite din exploatări agricole și transporturi militare implicate în exerciții multinaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
camioane