Compania franceză Faurecia, printre cei mai mari furnizori de echipamente auto din lume, pune pe piață peste 100 de posturi vacante la fabrica din Sibiu, după o ofertă similară în Râmnicu Vâlcea

Compania franceză Faurecia, printre cei mai mari furnizori de echipamente auto din lume, pune pe piață peste 100 de posturi vacante la fabrica din Sibiu, după o ofertă similară în Râmnicu Vâlcea
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2017

Producătorul francez de echipamente auto Faurecia anunță ca vacante peste 110 posturi de muncitori vacante la fabrica din Tălmaciu, Sibiu, unde produce în principal scaune auto.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

La începutul lunii a fost lansată o ofertă similară pentru fabrica din Râmnicu Vâlcea.

Compania este furnizor pentru unii dintre cei mai importanți producători auto din lume, precum Jaguar Land-Rover, Fiat-Chrysler, Volvo, Ford, Peugeot-Citroen și Renault. 

Faurecia a intrat pe piața din România în 2003 și a construit până acum 5 fabrici, la Tălmaciu, Sibiu (Scaune Auto), Craiova, Dolj (Sisteme de Control a Emisiilor), Mioveni, Argeș (Sisteme de Interior), Râmnicu Vâlcea (Scaune Auto) și cea mai recentă, tot în Argeș (Sisteme de Interior). Compania are peste 3.300 angajați în România și a înregistrat anul trecut vânzări totale de 219,3 milioane de euro.

Spaniolii de la Gestamp intră pe piața locală prin achiziția MPO România, furnizor Dacia și Johnson Control CITEȘTE ȘI Spaniolii de la Gestamp intră pe piața locală prin achiziția MPO România, furnizor Dacia și Johnson Control

Faurecia este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente auto din lume, având trei divizii  cheie: Scaune Auto, Sisteme de Control a Emisiilor și Sisteme de Interior.

Anul trecut, la nivel global, grupul a anunțat vânzări totale de 21 miliarde de euro. La 31 decembrie 2016, Faurecia avea 100.000 de angajați în 34 de țări la cele 320 de unități de producție și 30 de centre de cercetare și dezvoltare.

Faurecia este listată la bursa Euronext Paris și tranzacționată pe piața de acțiuni din SUA la NYSE over-the-counter (OTC).

viewscnt
Afla mai multe despre
faurecia
componente auto
dacia
arges