Dacia aduce la Geneva ediția specială Duster Ultimate

Dacia aduce la Geneva ediția specială Duster Ultimate
scris 22 feb 2019

Renault Group a anunțat care vor fi noutățile mărcilor sale la Geneva, singurul model complet nou fiind Clio, ale cărui fotografii au fost deja publicate. Dacia vine cu o ediție specială, numită Ultimate.

Dacia Duster Ultimate, dar și versiuni ale celorlalte modele care vor purta același nume, vor fi vedetele mai puțin strălucitoare ale mărcii la Geneva, singurul salon european important care are loc anual. Ediția specială Ultimate va aduce culori noi (Fusion Red și Highland Grey) și va fi disponibilă pe toate modelele Duster, Logan, Lodgy și Dokker, inclusiv pe versiunile Stepway.

Cea mai importantă lansare a grupului Renault la Geneva va fi însă Clio, a cincea generație a subcompactei care a ajuns la 15 milioane de unități vândute de la debutul din 1990. Noul Clio vine cu o nouă platformă, CMF B, care va fi utilizată de și viitoarele modele Dacia. Atât designul, cât și ehipamentele acestei noi generații sunt gândite să facă din Clio un automobil cu pretenții upmarket, astfel încât să-i permită lui Sandero să ocupe un spațiu și mai bun pe piața destul de aglomerată a segmentului B.

Potrivit Renault, Clio va fi primul model al grupului care va oferi motoare hibrid E-Tech.

Noua Mazda3 a fost lansată în România, cu prețuri mult mai mari decât generația anterioară CITEȘTE ȘI Noua Mazda3 a fost lansată în România, cu prețuri mult mai mari decât generația anterioară

Tot la Geneva va fi expus face-liftul micului Twingo. 

Mai multe mărci auto au anunțat că nu vor participa la Geneva, preferând să-și organizeze propriile evenimente, în perioada primăvară - vară.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
ultimate
renault
noul clio
duster ultimate
geneva