Ford și Volkswagen, conferință comună pentru acționari și investitori. VW ar putea anunța achiziția de acțiuni în cadrul ARGO AI

Ford și Volkswagen, conferință comună pentru acționari și investitori. VW ar putea anunța achiziția de acțiuni în cadrul ARGO AI
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 12 iul 2019

Ford Motor și Volkswagen Group anunță noi detalii despre alianța pe care au constituit-o, în fața acționarilor și investitorilor, în cadrul unei conferințe comune organizate de șefii celor două companii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dr. Herbert Diess (CEO Volkswagen Group) și Jim Hackett (CEO Ford Motor Company) au anunțat că susțin astăzi o conferință de presă comună, la ora 8.00 AM, ora EST (SUA), respectiv, 14.00 ora Europei Centrale, în cadrul căreia vor oferi detalii și vor explica modul în care doresc să extindă alianța dintre cele două companii în domeniul vehiculelor electrice și al celor autonome.

Cei doi șefi de companii vor anunța dezvoltarea și utilizarea în comun a tehnologiilor, platformelor pentru vehicule electrice, conferința urmând să fie transmisă live.

Unul dintre subiecte va fi compania de conducere autonomă ARGO AI, în care Ford deține majoritatea și în care VW ar putea investi sume importante. ARGO face parte din divizia de vehicule autonome a Ford, ea fiind cumpărată în 2017 de Ford, de la cei care au lansat acest start-up.

Volvo recheamă în service, în România, peste 800 de mașini, din cauza unei defecțiuni ce poate declanșa un incendiu CITEȘTE ȘI Volvo recheamă în service, în România, peste 800 de mașini, din cauza unei defecțiuni ce poate declanșa un incendiu

De asemenea ar putea fi anunțate costurile pecare Ford le va plăti VW pentru utilizarea platformei MEB pentru vehicule electrice.

Volkswagen Group și Ford au semnat deja un parteneriat pentru dezvoltarea viitoarei generații a pick-up-ului Amarok, pe platforma pick-up-ului Ranger. CEO-ul Thomas Sedran, de la VW Vehicule Comerciale, a anunțat că alte vehicule vor urma în cadrul acestui parteneriat, printre care un van de mari dimensiuni pentru clienții europeni și un van urban, ce va fi folosit de VW.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
vw
parteneriat vw ford
pickup amarok
ford ranger amarok
argo ai