FOTO Anunț: Prețurile din România pentru noua Mazda 6

FOTO Anunț: Prețurile din România pentru noua Mazda 6
scris 23 iul 2018

Mazda România a anunțat lansarea modelului Mazda6 facelift pe piața românească, după ce acesta a fost prezentat în premieră la Geneva și, la scurt timp, la SIAB, unde publicul l-a putut admira în avanpremieră.

Noua Mazda6 poate fi comandată acum și de clienții din România, reprezentantul local al japonezilor anunțând și lista de prețuri. Cea mai accesibilă versiune va costa 25.190 de euro, fiind disponibile clienților nu mai puțin de 5 versiuni de echipare, dintre care una nouă, denumită Takumi Plus, cu opțiunea a cinci motoare diferite și două caroserii, sedan și wagon. Printre noutăți se numără introducerea în premieră pentru marcă a sistemelor de conectare Applae Car Play și Android Auto. 

Desingul aduce mai multe modificări față de caroseria anterioară, în special la partea frontală. De asemenea, noi jante de 17 inci și lumini LED în echipare standard sunt disponibile clienților români.

Versiunea de bază include head-up display, senzori de ploaie și lumină, climatronic dual zone, navigație și 4 porturi USB. Pe consola centrală, Mazda6 are standard un display de 8 inci, iar în zona instrumenteleor de bord este amplasat un al doilea diplay de 7 inci.

Motorizările disponibile sunt două diesel, bi-turbo, de 2.2 litri, SKYACTIV-D, de 150 CP și 184 CP, și trei pe benzină, de 2.0 litri și de 2.5 litri. Prima cilindree este disponibilă în variantele de 145 CP și 165 CP, SKYACTIV-G, în timp ce varianta mai mare are 194 CP.

FOTO Volvo XC40 și Ford Focus au primit 5 stele EuroNCAP. Ambele sunt echipate cu sisteme de frânare de urgență pentru pietoni și bicicliști CITEȘTE ȘI FOTO Volvo XC40 și Ford Focus au primit 5 stele EuroNCAP. Ambele sunt echipate cu sisteme de frânare de urgență pentru pietoni și bicicliști

Mazda a mai făcut unele modificări la suspensie, pentru un comportament „mai liniar și intuitiv”, dar și la nivelul antifonării ale podelei, pentru „o ambianță mai silențioasă”.

Pentru caroseria Combi este disponibilă tracțiunea integrală i-ACTIV, în combinație cu motoarele diesel, cu cutie manuală și automată.

Prețurile încep de la 25.190 CP, pe echiparea Challenge, cu motor de 2.0 litri, iar cea mai ieftină versiune cu cutie automată este Attraction, la 28.490 euro. Cea mai scumpă versiune pe benzină este Takumi Plus AT, la 34.490 euro. Pentru motoarele diesel, cea mai accesibilă versiune costă 34.490 euro, cea mai ieftină echipare 4x4 costă 32.490 euro, iar cea mai scumpă versiune diesel, 4x4, Combi și cu cutie automată ajunge la 37.990 euro. La aceste prețuri se adaugă celelalte câteva opțiuni, cum ar fi vopseaua metalizată și tapițeria de piele albă.

FOTO Anunț: Prețurile din România pentru noua Mazda 6

FOTO Anunț: Prețurile din România pentru noua Mazda 6

viewscnt
Afla mai multe despre
mazda
mazda6
preturi mazda romania