FOTO Ford va utiliza un nume celebru pentru viitorul SUV de la Craiova. Cum se va numi și cum va arăta viitorul model

FOTO Ford va utiliza un nume celebru pentru viitorul SUV de la Craiova. Cum se va numi și cum va arăta viitorul model
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 18 ian 2019

Ford va utiliza un nume celebru pentru marcă, unul care a fost abandonat în ultimii ani, dar care acum va fi folosit pentru SUV-ul de mici dimensiuni ce va fi construit la Craiova. Primele imagini-spion cu mașina, camuflată destul de bine, au apărut pe site-urile de specialitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ford va boteza SUV-ul care va fi fabricat la Craiova alături de EcoSport, potrivit Automotive News, cu un nume care a fost folosit în trecutul îndepărtat al mărcii pentru un automobil sport, de mici dimensiuni. Ford PUMA, numele ales pentru noul model, a fost folosit de marca americană pentru un coupe compact produs în uzina din Koln și vândut exclusiv pe piața europeană.

FOTO Nereguli găsite de ANPC la patru magazine Mega Image, printre care promoții expirate, traduceri incomplete și informații înșelătoare UPDATE Precizările reprezentanților companiei CITEȘTE ȘI FOTO Nereguli găsite de ANPC la patru magazine Mega Image, printre care promoții expirate, traduceri incomplete și informații înșelătoare UPDATE Precizările reprezentanților companiei

Primele informații despre numele Puma au fost vehiculate încă din 2018, când jurnaliștii au descoperit că Ford a înregistrat această denumire pentru piețele din Australia și Noua Zeelandă. Înregistrarea mărcii a fost făcută pentru "vehicul cu patru roți și sport utility vehicle".

Fotografii specializați în capturarea mașinilor în perioada de testare sub camuflaj au surprins noul SUV în Germania, cel mai probabil în Koln, acolo unde se află un centru de cercetare și dezvoltare al Ford. Este un moment special în procesul de lansare al unui model, cel în care mașina este camuflată, iese pe șosele pentru teste și, de cele mai multe ori, sunt anunțați fotografii, pe canale neoficiale, de acest moment, astfel încât mașina să înceapă deja promovarea în media.

FOTO Ce au căutat românii pe OLX în 2018: pușca de cârnați, cum să devii cioban sau locuri de muncă cu descrierea „nu am chef azi” CITEȘTE ȘI FOTO Ce au căutat românii pe OLX în 2018: pușca de cârnați, cum să devii cioban sau locuri de muncă cu descrierea „nu am chef azi”

Ford va începe producția noului SUV la Craiova în acest an, oficialii mărcii anunțând deja investiții de 200 de milioane de euro și creșterea forței de muncă cu 1.500 de persoane.

Imagini pot fi văzute și AICI

Potrivit Auto Zeitung, Ford Puma va avea aceleași motoare ca Ford Fiesta, 1.0 litri benzină, construit la Craiova, și 1.5 diesel. 

SURSA FOTO: AUTO ZEITUNG

FOTO: AUTO ZEITUNG

FOTO: AUTO ZEITUNG

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
puma
suv
ecosport
craiova
uzina ford