FOTO MINI anunță conceptul care lansează noul limbaj de design Charismatic Simplicity

FOTO MINI anunță conceptul care lansează noul limbaj de design Charismatic Simplicity
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 20 iun 2022

Marca MINI aparținând grupului BMW, va începe o nouă eră, una electrică, în această vară. Compania a anunțat că în luna iulie va avea premiera un concept car special, unul care va aduce în fața publicului noul limbaj de design al mărcii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

MINI spune că următoarea generație de modele va beneficia de „simplificare elegantă și fără compromis, digitalizare care creează o experiență intensă pentru utilizator, dezvoltare durabilă integrată în ADN-ul MINI, emoție maximă cu amprentă minimă” și toate acestea vor putea fi remarcate pe un nou concept car, considerat „un pas uriaș” pentru marca britanică deținută de germanii de la BMW.

Din avanpremiera viitorului concept mai aflăm că noul design al unei mărci care a devenit o tradiție în istoria automobilului „îmbină valorile tradiționale ale mărcii cu tehnologia de ultimă oră și definește principiile de bază ale designului”, informații care ar trebui să îngrijoreze fanii mărcii, obișnuiți cu linii aproape neschimbate de zeci de ani. Deocamdată, primele imagini cu următorul model ce va fi lansat, fotografiat deocamdată cu camuflaj, arată că MINI nu se va îndepărta de esența modelelor devenite celebre în urmă cu peste 60 de ani.

În același timp, reprezentanții MINI explică faptul că au folosit momentul special al electrificării pentru a exploata oportunitățile pe care le oferă această transformare.

FOTO Realitate augmentată pentru mașinile Dacia, plus echipamente în premieră pe Duster: oglinzi electrice și senzori de ploaie CITEȘTE ȘI FOTO Realitate augmentată pentru mașinile Dacia, plus echipamente în premieră pe Duster: oglinzi electrice și senzori de ploaie

„Modelele MINI alimentate electric ne oferă o oportunitate unică de a ne regândi designul. În același timp, păstrăm atenția pentru detalii, sentimentul tradiției și pasiunea pentru inovație pentru care MINI este renumit”, a explicat Oliver Heilmer, directorul MINI Design.

FOTO MINI anunță conceptul care lansează noul limbaj de design Charismatic Simplicity

Compania anunță deja că următoarele modele MINI Hatch în 3 uși, precum și MINI Countryman vor fi electrice, acestea urmând să fie lansate după premiera conceptului din această vară, un crossover complet electric.

„ADN-ul de design MINI va apărea în mod clar în fiecare model al acestei generații noi, fără să lase vreo îndoială cu privire la afilierea sa de marcă”, spune designerul Oliver Heilmer. „În același timp, echipa de design MINI a creat cu succes caracteristici puternice ale produsului, cu accente individuale care subliniază mai mult ca niciodată un sentiment de independență”.

viewscnt
Afla mai multe despre
mini concept
mini hatch
mini countryman electric