FOTO Noi versiuni create de designeri: Dacia Sandero Coupe Cabrio și RS

FOTO Noi versiuni create de designeri: Dacia Sandero Coupe Cabrio și RS
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 mar 2021

Bazându-se pe succcesul remarcabil al noii generații Dacia Sandero, imaginația designerilor s-a înfierbântat și a început să creeze tot felul de variante ale acestei mașini, unele care ar deveni, cu siguranță, cele mai vândute din segmentul lor. Una dintre este pe cât de spectaculoasă, pe atât de greu de crezut că va fi fabricată vreodată. Cealaltă are șanse infime, dar nu zero, să ajungă vreodată pe șosele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

Dacia Sandero Coupe Cabrio este cea mai nouă creație a designerilor. Din păcate, nu a celor de la Renault – Dacia, ci a celor independenți, pasionați de mașini exotice. Kleber Silva este deja cunoscut publicului pentru simulările cu viitorul crossover Grand Duster, iar acum s-a îndreptat către o caroserie decapotabilă a hatchback-ului produs la Mioveni și în Maroc.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Dincolo de faptul că tot mai mulți constructori renunță la caroseriile decapotabile, din cauza cererii scăzute din partea clienților și a prețului mare, pe care îl necesită dezvoltarea unei astfel de versiuni, prețul de vânzare pentru un Sandero Cabrio ar ieși, probabil, din plaja în care se află clienții Dacia, chiar dacă ar fi cel mai ieftin cabrio de pe piață.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Putem să ne reamintim, totuși, că unul dintre cele mai populare cabriolete din Europa ultimelor decenii a fost Peugeot 208 CC, un model de clasă B, similar cu Sandero.

FOTO Noi versiuni create de designeri: Dacia Sandero Coupe Cabrio și RS

O altă versiune de caroserie a noii generații Dacia Sandero este cea sportivă, desenată de KineMaster. Dacia Sandero RS are mai multe șanse să devină realitate, dat fiind faptul că generația a doua a primit această declinare, chiar dacă sub marca Renault. Piața sud-americană mai realaxată din punct de vedere al restricțiilor de emisii a oferit șansa mărcii franceze să echipeze modelul Sandero cu un motor de 2.0 litri și 150 CP, ceea ce pentru caroseria ușoară a lui Sandero reprezintă o veritabilă uzină.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Acum, locul motorului aspirat ar putea fi luat de un motor turbo, 1.3 TCe, care să vină cu o cilindree mai mică, dar cu o putere la fel de mare. În plus, suspensii specifice, elemente de caroserie aerodinamice și o serie de detalii stilistice care să sublinieze caracterul sportiv ar putea atrage și mai mult atenția tinerilor asupra acestei mărci.

VIDEO Dacia face spectacol în Madrid, Paris, Milano și București și lansează Spring chiar în ziua echinocțiului de primăvară, cu artiști pe stradă CITEȘTE ȘI VIDEO Dacia face spectacol în Madrid, Paris, Milano și București și lansează Spring chiar în ziua echinocțiului de primăvară, cu artiști pe stradă

FOTO Noi versiuni create de designeri: Dacia Sandero Coupe Cabrio și RS

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia sandero
dacia sandero cabrio
sandero cc
sandero rs
noua dacia sandero