FOTO Porsche va realiza nava spațială din următorul „Star Wars”

FOTO Porsche va realiza nava spațială din următorul „Star Wars”
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 oct 2019

Constructorul de automobile sport premium Porsche a încheiat un parteneriat cu Lucasfilm ltd., producătorul seriei „Star Wars”, pentru a realiza designul unei navei spațiale care va fi prezentată la premiera mondială a filmului „The Rise of Skywalker”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Porsche AG și Lucasfilm Ltd. colaborează la un „design fantastic” al navei spațiale din următorul film ”Star Wars”, episodul final al seriei Skywalker. Nava va fi prezentată la premiera mondială a filmului „Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Nava spațială fantastică Porsche - Star Wars

Nava spațială fantastică Porsche - Star Wars

„Crearea unei nave spațiale cu ADN-ul specific Porsche este o sarcină interesantă”, spune Michael Mauer, vicepreședinte Style Porsche la Porsche AG. „Deși nu par să împărtășească prea multe elemente la prima vedere, ambele branduri au o filozofie de design similară. Colaborarea strânsă cu echipa de design a ”Star Wars” este foarte benefică pentru noi. Sunt sigur că ambele părți vor avea multe de învățat din acest parteneriat.”

„Recunoașterea la nivel mondial a brandurilor Star Wars și Porsche este în mare măsură determinată de designul lor”, spune Doug Chiang, Vicepreședinte și Director Executiv al departamentului de creație Lucasfilm și responsabil pentru supravegherea tuturor proiectelor pentru franciza Star Wars. „Reunim două lumi cu acest proiect: design-ul de film science-fiction, al unei galaxii îndepărtate și precizia care stă la baza legendarelor mașini sport Porsche. Această colaborare promite să creeze un design inovator, care să îmbine excelența ambelor mărci, pentru a realiza o nouă navă demnă de Porsche și Star Wars.”

FOTO Imagini ale VW Golf 8, scăpate pe internet cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială CITEȘTE ȘI FOTO Imagini ale VW Golf 8, scăpate pe internet cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială

Echipa de proiectare se va întâlni în mod regulat la Stuttgart și la San Francisco, în California, în următoarele săptămâni pentru a desena și crea nava spațială.

În plus, la prezentarea modelului la premiera filmului „Star Wars: Rise of Skywalker” în decembrie, Porsche va expune și prima mașină complet electrică - Taycan - care a debutat deja la începutul lunii septembrie. Livrările în SUA vor începe deja la sfârșitul anului în timp ce, în Europa, Taycan va fi livrat clienților de la începutul anului 2020.

Primele schițe ale navei Porsche - Star Wars

Primele schițe ale navei Porsche - Star Wars

Echipa Star Wars în vizită la Porsche

Echipa Star Wars în vizită la Porsche

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche star wars
porsche razboiul stelelor
nava spatiala star wars