Lista de prețuri pentru noul SUV Ford EcoSport include un preț premoțional de lansare, cu doar 1.000 de euro mai scump decât Dacia Duster

Lista de prețuri pentru noul SUV Ford EcoSport include un preț premoțional de lansare, cu doar 1.000 de euro mai scump decât Dacia Duster
scris 7 feb 2018

Ford a dat startul comenzilor la dealerii din România pentru modelul EcoSport și a publicat întreaga listă de prețuri pentru SUV-ul construit la Craiova. Cel mai ieftin EcoSport poate fi comandat cu un preț promoțional, de la 13.500 euro.

Ford EcoSport este al doilea SUV care se fabrică în România, după Dacia Duster, și primul produs de o marcă străină. Modelul este un SUV veritabil, cu opțiunea unei tracțiuni integrale, în diferite combinații de motorizare și transmisie.

Lansarea sa are loc în această perioadă, atât în România, cât și pe celelalte piețe europene, iar acum avem și prețurile complete pentru gama EcoSport.

Cea mai ieftină versiune EcoSport va costa 15.400 de euro, fiind echipată cu motorul 1.0 Turbo,, de 125 CP, tracțiune 4x2, cutie manuală. Echiparea se numește Trend și are un preț promoțional de numai 13.500 euro, pe piața românească. Cel mai ieftin diesel este Trend 1.5 TDCi, de 100 CP. Acesta va costa 16.900 euro, preț de listă cu toate taxele incluse.

Cel mai accesibil EcoSport 4x4 va fi echipat cu versiunea EcoBlue a dieselului 1.5 TDCi, la 125 CP, asociat cu cutia manuală în 6 trepte, la prețul de 19.600 euro, iar cel mai ieftin model cu cutie automată va fi Trend, cu motorul 1.0 Ecoboost, la 17.900 euro.

Cel mai scump Ford EcoSport care poate fi comandat în România este în echiparea ST-Line, la 23.650 euro.

FOTO Mercedes A Class, prezentat în premieră cu un design mai discret și un interior hi-tech CITEȘTE ȘI FOTO Mercedes A Class, prezentat în premieră cu un design mai discret și un interior hi-tech

Ford EcoSport este un SUV de clasă B, similar cu Dacia Duster, dar are echipamente care îl fac mai confortabil și mai sofisticat decât modelul de la Pitești. Printre alte echipamente, se numără sistemul multimedia Sync 3, cu Android Auto și Apple CarPlay, cu ecran de 8 inci, dar și sistemul audio B&O Play, cu 10 boxe.

Dezavantajul cel mai mare în fața lui Duster este dat de dimensiunile mai mici, 4,09 metri lungime și un ampatament de 2,51 metri, cu 22 de centimetri mai scurt decât Duster. Acest lucru se simte îndeosebi la portbagaj, volumul EcoSPort fiind cu circa 120 litri mai mic.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
ecosport
suv
preturi ecosport