Noua șefă Mercedes-Benz România a preluat oficial funcția de la Amanda Zhang

Noua șefă Mercedes-Benz România a preluat oficial funcția de la Amanda Zhang

Natalie Thompson

Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 6 feb 2024

Mercedes Benz România a oficializat schimbarea șefei diviziei locale a constructorului german. Amanda Zhang, numită în urmă cu trei ani, a fost înlocuită de Natalie Thompson, cetățean spaniol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Activitățile Mercedes-Benz în România sunt conduse de la 1 ianuarie de Row Casado Natalie, după numele din documente, cunoscută sub numele de Natalie Thompson. Schimbarea fusese anunțată încă de anul trecut de companie, odată cu numirea Amandei Zhang, cea care a condus Mercedes România în ultimii trei ani, în funcția de CEO Mercedes-Benz Cars Malaysia și Head of Reagion pentru zona SEA II. Numirea în poziția de administrator al companiei Mercedes Benz Romania SRL a fost aprobată de companie pentru o perioadă de 5 ani, conform documentelor analizate de Profit.ro.

FOTO Rompetrol se extinde pe A1 CITEȘTE ȘI FOTO Rompetrol se extinde pe A1

În perioada în care a condus Mercedes-Benz România, „Amanda Zhang a supervizat patru divizii de afaceri”, după cum precizează compania. „În timpul mandatului său, Zhang și echipa ei au dat un impuls semnificativ, realizând o creștere robustă de două cifre atât în ​​vânzări, cât și în serviciile pentru clienți. De asemenea, a implementat eficient strategia de electrificare într-un peisaj de piață solicitant și a jucat un rol esențial în revitalizarea rețelei de dealeri de pe piața din România”.

Natalie Thompson (numită oficial Row Casado Natalie) are 32 de ani și lucrează în cadrul Mercedes din 2014, unde a început activitatea în cadrul Product Management Mercedes-Benz UK. Din 2016, a fost Product & Pricing Manager pentru Mercedes-Benz în Orientul Mijlociu, iar din 2022 a lucrat pentru Centrul de Excelență în Marketing General Distributors în EMEA.

Piața auto din România începe anul cu creștere. Top 20 cele mai vândute mașini CITEȘTE ȘI Piața auto din România începe anul cu creștere. Top 20 cele mai vândute mașini

În România, Natalie vine din Dubai, unde a fost Head of Marketing and Communications. „Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Mercedes-Benz România în calitate de CEO. Sunt foarte încântată să contribui la dezvoltarea mărcii noastre emblematice pe o piață atât de dinamică. Cu o echipă talentată, o gamă excepțională de produse și servicii superioare, sunt convinsă că vom continua să oferim experiențe unice clienților noștri și să aducem inovații semnificative pe piața auto locală”.

În ultimele luni, Mercedes Benz România a fost condusă interimar de Radu Mocanu, Head of Sales Passenger Cars.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes romania
natalie thompson mercedes
amanda zhang