Noul CEO al Renault Group, Luca de Meo, a vizitat unitățile grupului din România

Noul CEO al Renault Group, Luca de Meo, a vizitat unitățile grupului din România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 25 iul 2020

Luca de Meo, CEO-ul Renault Group, a vizitat România, unde se află câteva din obiectivele importante ale grupului francez. Vizita secretă a fost anunțată de directorul Christophe Dridri pe contul de LinkedIn.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

La mai puțin de o lună de la instalare, Luca de Meo, unul dintre cei mai titrați manageri din industria auto globală, a vizitat câteva din punctele fierbinți ale businessului Renault în România, unde se află atât centrul de inginerie de la Titu, cât și centrul Renault Bucharest Connected, unde își desfășoară activitatea atât centrul de design, cât și cel de inginerie.

„O mare onoare să-l primim timp de două zile în România pe Luca de Meo, CEO al Groupe Renault, în prima sa vizită în afara Franței după preluarea noii poziții”, scrie Crhistophe Dridri, director general Renault Groupe Romania și CEO al Automobile Dacia S.A. „Calde mulțumiri, Luca, pentru că ai împărtășit cu noi din energia ta și pasiunea pentru automobile”.

Volkswagen continuă schimbările la vârf: șeful vânzărilor, Jurgen Stackmann, omul care iese în față la fiecare lansare de model, este următorul pe listă. „Vă amintiți problema Diesel. Da, am dat-o în bară. Rău.” CITEȘTE ȘI Volkswagen continuă schimbările la vârf: șeful vânzărilor, Jurgen Stackmann, omul care iese în față la fiecare lansare de model, este următorul pe listă. „Vă amintiți problema Diesel. Da, am dat-o în bară. Rău.”

Luca de Meo a fost numit CEO al Renault SA în urma unui proces îndelungat de recrutare derulat de board-ul constructorului francez care deține Dacia. El a condus anterior marca SEAT, după ce mai mulți ani a condus activitățile de marketing ale grupului VW. Luca de Meo a devenit celebru după ce a coordonat lansarea noii generații Fiat 500.

viewscnt
Afla mai multe despre
luca de meo
renault
ceo renault
dacia
christophe dridri