Peste 2.000 de Dacia Duster, rechemate în service pentru defecțiuni ale instalației electrice

Peste 2.000 de Dacia Duster, rechemate în service pentru defecțiuni ale instalației electrice
scris 12 iul 2017

Renault a notificat ANPC cu privire la rechemarea în service a aproximativ 2.000 de modele Dacia Duster vândute în România, pentru probleme la instalația electrică. Este vorba despre circuitul claxonului, care a fost subdimensionat și poate produce o supraîncălzire a instalației.

Potrivit notificării, “Dacia a identificat posibilitatea dimensionării incorecte a sistemului electric al claxonului, ceea ce poate provoca pierderea funcției acestuia și/sau apariția de fum la nivelul comezii claxonului de pe volan.” În service, se va efectua verificarea și remedierea cablajului electric, operațiune care durează aproximativ o oră.

Mai mulți turiști aflați pe Transfăgărășan au rămas fără mașină, după ce au coborât să facă fotografii și nu au tras frâna de mână CITEȘTE ȘI Mai mulți turiști aflați pe Transfăgărășan au rămas fără mașină, după ce au coborât să facă fotografii și nu au tras frâna de mână

Numărul vehiculelor care ar putea fi afectate este de 2.032, proprietarii fiind înștiințați prin intermediul scrisorilor trimise de Renault Commercial Roumanie.

Ultima rechemare a mărcii Dacia, în România, a fost la începutul acestui an, când aproximativ 1.700 de Logan și Sandero au fost notoficate pentru posibile defecțiuni ale airbagurilor și frânelor. Ulterior, modelul Dokker a fost rechemat, după o notificare pe piața din Germania, pentru posibile defecțiuni ale ușii culisante.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
duster
rechemare