Producătorii auto Renault, Nissan și Hyundai, confruntați cu închideri de fabrici în India, din cauza Covid-19

Producătorii auto Renault, Nissan și Hyundai, confruntați cu închideri de fabrici în India, din cauza Covid-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2021

Producătorii auto Renault, Nissan Motor și Hyundai Motor se confruntă cu închideri temporare ale fabricilor în India, din cauza nemulțumirii tot mai mari a muncitorilor îngrijorați de creșterea numărului de cazuri de Covid-19, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lucrătorii fabricii auto a Renault-Nissan din statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, vor intra miercuri în grevă, deoarece solicitările lor legate de protecția față de Covid-19 nu au fost îndeplinite, potrivit unei scrisori transmise de un sindicat conducerii companiei.

Hyundai a anunțat că va suspenda activitatea la fabrica sa, situată tot în Tamil Nadu, timp de cinci zile, începând de marți, după ce mai mulți angajați au organizat un protest, scrie News.ro.

Directorul IATA spune că industria transportului aerian va fi mai mică după criză CITEȘTE ȘI Directorul IATA spune că industria transportului aerian va fi mai mică după criză

Tulburările scot în evidență problemele întâmpinate de companii în India, din cauza valului uriaș de infecții de Covid-19, a sistemului de sănătate depășit de situație și a deficitului de vaccinuri, care îi fac  pe angajați să se teamă pentru sănătatea lor.

Tamil Nadu este unul dintre statele cele mai afectate din India, cu peste 30.000 de cazuri de Covid-19 pe zi, consemnate săptămâna trecută.

Acest stat, care este un centru producător de automobile cunoscut drept Detroitul Indiei, a impus o carantină pentru coronavirus până pe 31 mai, dar a permis ca unele fabrici, inclusiv cele auto, să își continue activitățile.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
nissan
covid-19