Profitul Fiat Chrysler a crescut cu 11% în primul trimestru, la 1,54 miliarde de euro

Profitul Fiat Chrysler a crescut cu 11% în primul trimestru, la 1,54 miliarde de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2017

Profitul operațional al Fiat Chrysler a crescut cu 11% în primul trimestru, la 1,54 miliarde de euro, susținut de veniturile mai mari, iar producătorul auto italo-american și-a îmbunătățit marjele pe principalele două piețe ale sale, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veniturile au avansat cu 4%, la 27,72 milairde de euro, scrie News.ro.

Profitul operațional s-a îmbunătățit în toate regiunile, cu excepția Americii Latine. În America de Nord, marja de profit a crescut cu 0,1 puncte procentuale, la 7,3%, iar în Europa a avansat cu peste 1 punct procentual, la 3,2%.

Rezultate Automobile Dacia: încasări record, de 4,6 miliarde euro. Producția de vehicule Dacia a scăzut cu 5,5% CITEȘTE ȘI Rezultate Automobile Dacia: încasări record, de 4,6 miliarde euro. Producția de vehicule Dacia a scăzut cu 5,5%

Compania a confirmat țintele referitoare la rezultatele anuale, respectiv venituri de 115-120 miliarde de euro și un profit net ajustat de peste 7 milairde de euro.

Fiat Chrysler anticipează că datoria netă a grupului va scădea în acest an la sub 2,5 miliarde de euro, de la 5,1 milairde de euro la sfârșitul lunii martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
fiat chrysler