Profitul Fiat Chrysler a crescut cu 11% în primul trimestru, la 1,54 miliarde de euro

Profitul Fiat Chrysler a crescut cu 11% în primul trimestru, la 1,54 miliarde de euro
scris 26 apr 2017

Profitul operațional al Fiat Chrysler a crescut cu 11% în primul trimestru, la 1,54 miliarde de euro, susținut de veniturile mai mari, iar producătorul auto italo-american și-a îmbunătățit marjele pe principalele două piețe ale sale, transmite MarketWatch.

Veniturile au avansat cu 4%, la 27,72 milairde de euro, scrie News.ro.

Profitul operațional s-a îmbunătățit în toate regiunile, cu excepția Americii Latine. În America de Nord, marja de profit a crescut cu 0,1 puncte procentuale, la 7,3%, iar în Europa a avansat cu peste 1 punct procentual, la 3,2%.

Rezultate Automobile Dacia: încasări record, de 4,6 miliarde euro. Producția de vehicule Dacia a scăzut cu 5,5% CITEȘTE ȘI Rezultate Automobile Dacia: încasări record, de 4,6 miliarde euro. Producția de vehicule Dacia a scăzut cu 5,5%

Compania a confirmat țintele referitoare la rezultatele anuale, respectiv venituri de 115-120 miliarde de euro și un profit net ajustat de peste 7 milairde de euro.

Fiat Chrysler anticipează că datoria netă a grupului va scădea în acest an la sub 2,5 miliarde de euro, de la 5,1 milairde de euro la sfârșitul lunii martie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fiat chrysler