Ryanair anunță sfârșitul erei biletelor de 10 euro

Ryanair anunță sfârșitul erei biletelor de 10 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 aug 2022

CEO-ul companiei aeriene irlandeze low-cost Ryanair, Michael O'Leary, principal jucător și pe piața din România, a anunțat sfârșitul erei biletelor de zece euro, iar prețul mediu al unui bilet urmează să fie de 40-50 de euro, o scumpire pe care o justifică prin scumpirea kerosenului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Nu există nicio îndoială că nu veți mai vedea, în următorii ani, prețurile noastre cele mai mici, cele de 0,99 euro sau 9,99 euro”, a declarat el la postul BBC4.

FOTO Tesla lansează angajări în România CITEȘTE ȘI FOTO Tesla lansează angajări în România

El consideră că această scumpire nu este o amenințare, ci o oportunitate, scrie News.ro.

”Noi credem că oamenii vor continua să zboare frecvent. Dar eu cred că vor deveni mult mai sensibili la prețuri” și vor alege tot mai mult companiile mai ieftine, apreciază el.

Ryanair se confruntă cu o perioadă rea.

Un conflict de muncă cu salariații continuă în Spania, unde a avut loc o grevă la 24 iunie. Ea a fost prelungită prima oară la 28 iulie, iar recent până în ianuarie 2023.

Aceste tensiuni sunt prezente în numeroase țări.

Piloții au făcut grevă în Belgia și Franța și au obținut bani.

VIDEO Modelul electric Porsche Taycan a doborât recordul de viteză pe Nurburgring CITEȘTE ȘI VIDEO Modelul electric Porsche Taycan a doborât recordul de viteză pe Nurburgring

Întregul sector aerian se află în derută, iar în această vară nu a reușit să-și reia activitatea.

Călători avizi de vacanțe, după doi ani de restricții din cauza pandemiei covid-19, s-au întors pe aeroporturi în masă, iar scene de haos au avut loc la Londra, paris, Amsterdam, Frankfurt, Sydney sau Chicago.

Ei sunt nevoiți să aștepte la cozi, la controale, ore întregi, mii de bagaje sunt înțesate pe holurile aeroporturilor, iar zeci de mii de zboruri au fost anulate începând din iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
michael o'leary
bilete de avion