RyanAir recrutează în România. Cei recrutați vor fi duși în bazele de întreținere și reparații din alte țări

RyanAir recrutează în România. Cei recrutați vor fi duși în  bazele de întreținere și reparații din alte țări
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2022

Compania aeriană irlandeză low-cost RyanAir lansează la București un eveniment de recrutare pentru personal tehnic, specializat în mentenanța aeronavelor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Autoritatea Aeronautică Civilă Română a anunțat recent că activitatea de întreținere a aeronavelor este suspendată în cazul Romaero.

Procesul de recrutare vizează mai multe categorii de personal calificat, precum ingineri cu licență B1/B2, mecanici de aviație, structuriști și personal logistică. Pentru ocuparea unei poziții în cadrul companiei este necesară experiența anterioară în întreținerea aeronavelor.

Candidații selectați își vor desfășura activitatea într-una dintre bazele de întreținere și reparații ale operatorului aerian din Scoția, Lituania, Polonia, Spania, Germania sau Irlanda.

EXCLUSIV INTERVIU Șeful Dacia România dezvăluie „găselnița” cu care a ieșit din impas marca românească. PLUS: Am învățat să mergem în ploaie. Noi vom trage de timp ca la fotbal. Vom trage de timp până când ne fluieră arbitrul CITEȘTE ȘI EXCLUSIV INTERVIU Șeful Dacia România dezvăluie „găselnița” cu care a ieșit din impas marca românească. PLUS: Am învățat să mergem în ploaie. Noi vom trage de timp ca la fotbal. Vom trage de timp până când ne fluieră arbitrul

Dat fiind specificul sezonier al activității de mentenanță aeronave, programul de lucru se întinde pe doar 9 din 12 luni, în timpul verii angajații beneficiind de 3 luni de concediu plătit, în plus față de cele 2 săptămâni libere oferite în perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru întreținerea flotei, planificate să ajungă la peste 600 de aeronave în următorii ani, compania aeriană desfășoară activități de mentenanță atât în facilități proprii, cât și la parteneri externi. În cadrul celor șase baze pe care le operează, în Uniunea Europeană și Regatul Unit, Ryanair Heavy Maintenance Group are peste 1500 de angajați care generează anual mai mult de 1 milion de ore de manoperă. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
zboruri anulate