Ryanair se așteaptă la ”o creștere uriașă”

Ryanair se așteaptă la ”o creștere uriașă”
scris 3 iul 2021

Ryanair se așteaptă la ”o creștere uriașă” a călătoriilor aeriene în Europa, cu excepția Irlandei și a unor părți din piața britanică, a declarat directorul general al companiei, Michael O'Leary, transmite Reuters.

Operatorul aerian low-cost a transportat 5,3 milioane de pasengeri, în creștere de la numai 400.000 în aceeași lună a anului trecut, când sectorul aerian era închis din cauza pandemiei, dar cu mult sub cei 14,2 milioane de pasageri transportați în iunie 2019, scrie News.ro.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

O'Leary se așteaptă la peste 8 milioane de pasageri în iulie, cu un factor de încărcare de circa 75%.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

”A avut loc o creștere uriașă a redresării traficului aerian în Europa. Consider că Europa, excluzând Irlanda, va reveni la 75%-80% din volumul de trafic normal, în iulie, august și septembrie”, a declarat O'Leary la postul de radio irlandez Newstalk.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
călătorii