Schimbare bruscă de strategie: Tesla va crește prețul mașinilor pentru a nu închide magazinele

Schimbare bruscă de strategie: Tesla va crește prețul mașinilor pentru a nu închide magazinele
scris 11 mar 2019

Producătorul auto Tesla a anunțat că renunță la planurile de închidere a tuturor magazinelor sale fizice, optând în schimb pentru scumpirea majorității modelelor de mașini.

Cu excepția Model 3, care-și va păstra prețul actual de 35.000 de dolari, toate mașinile Tesla vor costa cu 3% mai mult începând cu 18 martie. Scumpirea va fi operată la nivel global.

Tesla a decis să crească prețurile pentru a-și putea ține deschise magazinele fizice pe care le are în prezent. Anterior, compania americană anunța că va vinde mașini doar online și va închide toate magazinele.

Conform anunțului făcut pe blogul oficial, schimbarea deciziei vine după o evaluare care a durat două săptămâni și în care au fost vizate absolut toate magazinele companiei.

Numărul românilor care optează pentru avion crește CITEȘTE ȘI Numărul românilor care optează pentru avion crește

Vor fi redeschise și unele magazine care au fost închise anterior, însă acestea vor fi operate de mai puțini angajați.

Nu sunt afectate vânzările online, care vor funcțina la fel ca până acum. Mai mult, oamenii de vânzări din magazine vor avea sarcina de a învăța clienții să comande mașinile companiei de pe telefonul mobil.

Decizia inițială de închidere a magazinelor fusese luată după ce se calculase că această mutare va face posibilă vânzarea exclusiv online a mașinilor cu 6% mai ieftin.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tesla
masini
magazine