Societatea de Transport București înființează o nouă linie de autobuz către Platforma Pipera

Societatea de Transport București înființează o nouă linie de autobuz către Platforma Pipera
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2019

Societatea de Transport București (STB) anunță că, începând de luni, înființează linia de autobuze 343, între Institutul Oncologic și Platforma Pipera, și va suplimenta numărul de tramvaie pe liniile 16 și 36.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În vederea creșterii capacității de transport în zona Platformei Pipera, începând cu data de 08.07.2019, ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei și a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (ADTPBI), Societatea de Transport București va înființa linia de autobuze 343”, a anunțat STB.

Peste 3.000 de automobile Mazda 3 sunt rechemate de pe piață în Australia din cauza riscului de cădere a roților CITEȘTE ȘI Peste 3.000 de automobile Mazda 3 sunt rechemate de pe piață în Australia din cauza riscului de cădere a roților

Sursa citată a precizat că noua linie va funcționa între Institutul Oncologic și Platforma Pipera pe următorul traseu: Șoseaua Fundeni, Șoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Șoseaua Pipera, Șoseaua București Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica și Șoseaua Fundeni, scrie News.ro.

De asemenea, tot de luni, STB suplimentează numărul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel încât capacitatea de transport va crește cu 20%, iar timpul programat de așteptare în stații va scădea la 8 minute pe linia 16 și la 10 minute pe linia 36.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
platforma pipera