Sute de zboruri anulate din cauza unei greve pe aeroporturile italiene

Sute de zboruri anulate din cauza unei greve pe aeroporturile italiene
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2023

O grevă a personalului de pe aeroporturile italiene perturbă sâmbătă sute de zboruri și afectează deplasările a mii de călători, relatează ANSA și AFP, preluate de Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Angajații de la sol au întrerupt lucrul la ora locală 10 și nu își vor relua activitatea până la ora 18.

În Slatina încă se mai face bișniță cu valută ca în anii ’90 CITEȘTE ȘI În Slatina încă se mai face bișniță cu valută ca în anii ’90

În același timp au intrat în grevă și piloții și însoțitorii de zbor de la compania aeriană Vueling, iar piloții companiei Malta Air, care operează unele zboruri ale Ryanair, sunt și ei în grevă între orele 12 și 16.

Asociația consumatorilor Codacons apreciază că au fost deja anulate aproape 1000 de curse aeriene, cu un total de circa 25.000 de pasageri. Numai pe aeroportul din Napoli au fost anulate 118 zboruri, iar alte 150 în total pe cele două aeroporturi din Milano - Linate și Malpensa. La Fiumicino, aeroportul care deservește Roma, sunt anulate 200 de zboruri, cu destinații cum ar fi Copenhaga, Stockholm, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo sau Catania.

Ita Airways a fost nevoită să anuleze 113 curse interne și internaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
grevă aeroporturi italia
zboruri suspendate italia