TAROM introduce catering contra-cost după mai bine de doi ani în care a dat pasagerilor doar apă

TAROM introduce catering contra-cost după mai bine de doi ani în care a dat pasagerilor doar apă
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2023

TAROM a introdus de la începutul lunii ianuarie 2023 catering contra-cost pe zborurile internaționale pe care le operează. După mai bine de doi ani și jumătate în care a servit pasagerilor doar apă, TAROM a introdus catering contra-cost pe zborurile sale internaționale. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Începând cu primele zile ale anului 2023, pasagerii care zboară cu compania aeriană de stat au posibilitatea de a achiziționa în timpul zborului sandviciuri și alte mâncăruri dulci sau sărate și băuturi răcoritoare și alcoolice, arată Boarding Pass.

FOTO Chinezii câștigă lupta epocală de pe Autostrada A0 CITEȘTE ȘI FOTO Chinezii câștigă lupta epocală de pe Autostrada A0

Pe lângă meniul și produsele disponibile la bordul avionului, TAROM ar urma să implementeze în următoarele săptămâni opțiunea de precomandă pentru meniuri calde.

Odată cu introducerea cateringului contra-cost, pasagerii care zboară cu compania aeriană de stat în clasa business beneficiază gratuit, din nou, de mâncare caldă și băuturi răcoritoare și alcoolice.

Serviciul este oferit de compania Uplift Aviation, câștigătoarea licitației organizată în toamna anului 2022 de TAROM, iar oferta include și opțiuni vegetariene.

Cateringul contra-cost și produsele duty-free sunt disponibile acum doar pe zborurile TAROM operate pe rute internaționale. Plata produselor achiziționate la bord se poate efectua cu cardul bancar sau în numerar (lei, euro și lire sterline).

VEZI AICI MENIUL

Pe rutele interne pasageri vor primi, în continuare, doar apă.

Implementarea cateringului contra-cost pentru pasageri ar urma să-i asigure companiei aeriene de stat venituri suplimentare și, astfel, aceasta s-ar alinia cu piața europeană. 

n prezent, în Europa, majoritatea companiilor aeriene tradiționale oferă deja de luni sau ani de zile pasagerilor catering contra-cost în timpul zborurilor scurte și medii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
catering