Tesla negociază cu Dekra testarea de noi modele pe circuitul EuroSpeedway

Tesla negociază cu Dekra testarea de noi modele pe circuitul EuroSpeedway

Circuitul EuroSpeedway Lausitzring SURSA: DEKRA

Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 mai 2021

Producătorul american Tesla și compania de verificare tehnică a mașinilor din Germania Dekra negociază o colaborare privind utilizarea circuitului de teste Lausitzring, aflat în apropiere de Berlin. Tesla intenționează să testeze viitoare modele pe acest circuit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Debutul producției Tesla la uzina din apropierea Berlinului ar trebui să aibă loc la sfârșitul acestui an, când primele exemplare Model 3 ar trebui să iasă de pe liniile de producție. Tot atunci, Tesla ar putea începe testele pentru noi modele, pe care e posibil să le asambleze în uzina din Germania. Presa germană scrie despre negocieri dintre Tesla și cei de la Dekra, una dintre organizațiile care fac inspecțiile tehnice obligatorii. „Tesla este extrem de important pentru regiune, Tesla este important pentru noi. Cred că și noi suntem importanți pentru Tesla”, a declarat Uwe Burckhardt, șeful centrului de testare Lausitzring, de lângă Schipkau, pentru Rundfunk Berlin-Brandenburg.

Ofertă uriașă pentru marca Lamborghini, făcută de o companie elvețiană CITEȘTE ȘI Ofertă uriașă pentru marca Lamborghini, făcută de o companie elvețiană

Tesla are în plan lansare de noi modele, cel mai aproape de această țintă fiind o nouă generație Roadster, care ar fi trebuit să apară în 2020. De asemenea, constructorul american mai are în dezvoltare noi versiuni ale modelelor existente, Model 3 și Model S.

Dekra a cumpărat circuitul Lausitzring în 2017, în cadrul procesului de insolvență în care intrase. Circuitul a fost folosit pentru competiții sportive, fiind renumit pentru cei 3 km de pistă ovală. Circuitul se află la aproximativ 130 km de uzina Tesla, aflată în construcție. În prezent, Dekra folosește acest circuit pentru a testa automobile cu conducere autonomă, dar închiriază circuitul pentru competiții sportive.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
dekra
tesla modele noi
tesla germania