Uzina Dacia a redus producția

Uzina Dacia a redus producția
scris 8 mai 2018

Uzina Dacia a produs în aprilie un număr de 26.171 de vehicule, în scădere față de luna anterioară și, în același timp, cel mai mic nivel din acest an. Comparativ cu anul trecut, uzina a fabricat mai multe mașini.

Automobile Dacia a scăzut ritmul de producție în luna a patra din acest an, semn că, pentru moment, lansarea Duster nu mai generează creștere, lansările europene programate fiind epuizate. În total, au fost fabricate 18.117 unități Duster, mai puține decât luna trecută. Cu toate acestea, ponderea Duster în total producție a crescut la aproape 70%, deoarece și modelele Logan și Sandero au fost produse la un nivel sub cel din martie. Singura creștere, una nesemnificativă, a fost consemnată pentru Logan MCV. Numărul de zile nelucrătoare din aprilie a influnțat cu siguranță volumul de fabricație.

În total, uzina a fabricat 26.171 unități în aprilie, în timp ce, pe intervalul ianuarie - aprilie, volumul s-a ridicat la 111.536, cu 2,1 procente peste nivelul înregistrat în 2017, când erau fabricate 109.214 unități.

Uzina Dacia a redus producția

Dacia a înregistrat creșteri pe cele mai importante piețe din Europa, potrivit datelor de înmatriculări oficiale, în special cu ajutorul modelului Sandero, care cunoaște o apreciere în creștere, pentru versiunea Stepway. Acesta este produs în special în fabrica din Tanger, alături de modelele Lodgy și Dokker. Cu toate acestea, unele piețe dau semne de stagnare sau chiar scădere, cum este cazul Italiei sau Spaniei (unde Duster a înregistrat o primă scădere a vânzărilor).

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
uzina dacia
mioveni
duster
sandero
logan